Telefonisch Bestellen?

0653186008+31 (0) 6 53 186 008

VDZ Systemen

Het nieuwe VDZ  hef en recovery  systeem voor het optillen en afslepen van vrachtwagens is ontwikkeld door de ervaring in het bergen van vrachtwagens door één van de toon aangevende bergingsbedrijven van Europa. Door middel van voortdurende ontwikkeling en overleg met truck fabrikanten is het systeem ontwikkeld voor alle moderne vrachtwagens.

Vrachtwagens zijn de laatste jaren steeds meer ontwikkeld om grotere ladingen te kunnen vervoeren, het complexe design en de constructie van deze vrachtwagens vraagt om een nieuwe aanpak  voor bergingsbedrijven voor het bergen en transporteren van voertuigen die afgesleept worden.

VDZ Systemen testing

Het VDZ Systeem maakt gebruik van de hef punten die door de fabrikanten zijn ontwikkeld en worden aangegeven. Door langdurige ervaring en testen over lange afstanden in Europa is het ontwikkelde systeem op de markt gebracht. Het VDZ systeem kan als een voertuig moet worden afgesleept aan de door de autofabrikant geconstrueerde punten worden opgetild, door een voertuig aan de voorzijde op te tillen. Wordt het te heffen gewicht vele malen lichter en worden as lasten van de bergingswagen niet overschreden.

Een ander zeker niet onbelangrijk punt is het veilig werken langs de snelweg, door niet onder het te slepen voertuig te hoeven komen kan een af te slepen voertuig zeer snel worden afgesleept. Bestel het systeem trouwens niet alleen voor het gemak en voorkomen van schade maar ook voor de veiligheid van uw chauffeur! Bekijk online VDZ Systemen in de praktijk.

VDZ Systemen geschikt voor verschillende systemen

Het VDZ systeem bestaat uit 25 stuks onderdelen die geschikt zijn voor het Bro systeem, Brechtel, Omars, Falkom Bonniface te vierkante hijsbalk kan eventueel op wens gemaakt worden. Het VDZ Systeem is gemaakt van een speciaal staal, ook is het mogelijk de onderdelen afzonderlijk te bestellen.

VDZ Systemen 24 onderdelen basis-set

VDZ systemen levert een basis set van wat bestaat uit 24 onderdelen waar de meeste nu rijdende voertuigen kunnen worden afgesleept. Door de moderne techniek die in en aan een vrachtwagen vandaag de dag word gebouwd is het vrijwel onmogelijk om een vrachtwagen aan het chassis op veerhanden te kunnen heffen.  Het VDZ systeem wat voor in de kop van het chassis word geschroefd maak het mogelijk om een enorme tijds besparing te halen wat de veiligheid op de snelweg ten goede komt, hoe sneller weg des te beter. Ook kan men met het systeem een geladen vrachtwagen rollend achter de bergingswagen aan laten rollen, op deze wijze word de achteras van het bergings voertuig enorm ontlast. Meer details over deze onderdelen bekijkt u in ons VDZ Systemen onderdelenboek.

Meer informatie over VDZ Systemen

Van het systeem is een katalogus en een video gemaakt met instructie, bekijk hier onze online katalogus en online instructie video.

Bekijk ook eens...

Bekijk Objecten

Download Brochure Facebook VDZ Systemen

VDZ Systeem Onderdelen

VDZ Systemen Info

VDZ HEFSYSTEMEN B.V.

LANGE HOFSTEDESTRAAT 3
4116 EX BUREN
NEDERLAND
Tel.: +31 (0)653 186 008
Fax.: +31 (0)344 577 996
Email: info@vdzsystemen.nl
KVK: 57962111