Telefonisch Bestellen?

0653186008+31 (0) 6 53 186 008

Historie

Het verslepen van voertuigen gebeurde in de begin jaren met een Volvo F 88 met Garwood kraan.

Aan deze kraan construeerde Johan vd Zand een zelf gemaakte hydraulische hef arm.

                                

In de loop der jaren werden voertuigen voor het afslepen steeds moeilijker aan te koppelen,  in Zweden vond Mstr. Eka de zogenaamde EKÄ bergingskraan uit, inclusief de diverse hulpstukken om vrachtwagens aan te kunnen koppelen, destijds een grote sprong voorwaarts in de techniek en voor die tijd zeer modern.

                                                            

In de loop der jaren zijn de vrachtwagens steeds groter geworden en de veerbladen steeds verder weg gebouwd, deze veerbladen zijn voor het aankoppelen natuurlijk belangrijk.

De vooras is steeds verder ingebouwd en de bereikbaarheid word steeds moeilijker, nieuwe motoren met Euro 6 uitvoering hebben een grotere koeling nodig vandaar dat de fabrikanten een groter radiateur plaatsen voor deze extra koeling.

Dus nog moeilijker aankoppelen voor de bergingschauffeur.

Een vrachtwagen die op de snelweg strand moet zo snel mogelijk worden weggesleept, belangrijk is vooral de doorstroming van het verkeer maar ook de veiligheid is een belangrijk punt.

Binnen het bergings bedrijf van Johan van der Zand zijn de laatste jaren diverse hulpstukken ontwikkeld die het mogelijk maakt om bij vrijwel alle vrachtwagen merken deze aan de voorzijde aan de bestaande sleep ogen te kunnen tillen.

Een jaren lange test van de diverse producten is uiteindelijk een professioneel ontwerp ontstaan waarbij inmiddels aan vele gebruikers  is geleverd . steeds weer worden er nieuwe ontwikkelingen doorgevoerd en is de kwaliteit van het materiaal uitvoerig getest.

                                   

                                    

                                   

Bekijk ook eens...

Bekijk Objecten

Download Brochure Facebook VDZ Systemen

VDZ Systeem Onderdelen

VDZ Systemen Info

VDZ HEFSYSTEMEN B.V.

LANGE HOFSTEDESTRAAT 3
4116 EX BUREN
NEDERLAND
Tel.: +31 (0)653 186 008
Fax.: +31 (0)344 577 996
Email: info@vdzsystemen.nl
KVK: 57962111